A dohányzóasztal a nappali ékköve is lehet

A dohányzóasztal bizonyos értelemben véve a nappali közepe is egyben, hiszen eköré összpontosul minden. Az ülőgarnitúra a dohányzóasztalt öleli körül, ide ülhetünk le akár kávézni, ha a kanapé kényelméből akarjuk meginni kedvenc italunkat, de a nassolni valókat, gyümölcsöket is tehetjük a dohányzóasztalra.

Amikor a családdal, vagy vendégekkel szeretnénk egy társasjátékpartyt rendezni, akkor egy nagyobb dohányzóasztalnak köszönhetően a kanapéra csoportosulhatunk, és annak kényelméből élvezhetjük a játékot. Emellett dekorációs elemeket, növényt vagy gyertyát is helyezhetünk rá, amikor nem szeretnénk egyéb funkció céljából használni. Tehát egy dohányzóasztal tényleg központi eleme lehet a nappalinak, ha megkapja az őt megillető helyet és betöltheti szerepét. Ha nincs elhanyagolva, nemcsak egy zavaró bútordarabként kezeljük, amit mindig el kell pakolni, mert foglalja az esetlegesen kicsi teret. Igazából nagyszerűen kiszolgál minket jó esetben.

Az outletbutor.hu oldalán szinte végtelen a dohányzóasztal választék, legyen akár kisebb méret, amit szeretnénk, vagy akár 3 részes nyitható példány. Stílusosabb dizájner megjelenésű darabok közül is válogathatunk, melyekbe akár díszpárnákat és pokrócokat is pakolhatunk, így már tárolásra is alkalmassá válik. Választhatunk azonban egy luxus légkört kölcsönző üveglapú verziót is, amennyiben ezzel szeretnénk emelni a nappali színvonalán. Tehát bármilyen igényünket kiszolgálja, itt is az aranyszabály az, mint a ház többi területén: döntsük el, mik az igényeink, mire keressük a megoldást és a választ, ennek fényében könnyebb lesz a választás is.