A ligetszépe olaj a legjobb felfedezés a C-vitamin óta!

A ligetszépe olaj egyik csodája az úgynevezett gamma-linolénsav (GLA) tartalma, melyre szervezetünknek óriási szüksége van a hormonális egyensúly fenntartásában, vagy annak helyreállításában.

Még a csecsemők is hozzájutnak a GLA-hoz az anyatejnek köszönhetően, tehát a természet tudja a dolgát, és egyben el is árulja nekünk, mire van szükségünk. Számos egészségügyi kérdésre ad választ a ligetszépe olaj, gyulladáscsökkentő hatású, hozzájárul a pajzsmirigy megfelelő hormontermelő működéséhez, számos női betegségben, menstruációs zavarban nyújt segítséget, ráadásul még a fogantatást is elősegíti! Adagolása még a kortizol szint csökkentésére is kihatással van, amely hormon felel a stressztűrő képességünkért. A ligetszépe olaj további csoda tulajdonságai közé tartozik, hogy mivel hormonális területeken is pozitív eredményekkel bír, így segít megtartani a vizet a bőrben és megelőzni a korai bőröregedést.

Hormonális hajhullásra is kifejezetten érdemes használni a ligetszépe olajat, akár a foltos kopaszodás esetében is. Különböző bőrpanaszokra is tökéletes választás, kiemelten a száraz, hámló vagy akár pikkelyes bőr kezelésére. Bőrviszketésre is nagy segítség, segíti a bőr megújulását, védőrétegének helyreállítását, valamint megakadályozza a bőr vízvesztését és kiszáradását. Bizonyos kérésekben étrendkiegészítőként való használata segít, de bőrápolás tekintetében a ligetszépe olajat az olivianatural.hu oldalán is meg lehet vásárolni 100%-os tisztaságú, finomítatlan kiszerelésben. Bio, vegán, 100%-ban természetes, kell ennél több?