A futball és a műfű

Mi lehet ikonikusabb haszna a műfüves gyepnek, mint ősszel focizni rajta? Nem kell profi csapatnak lenni ahhoz, hogy élvezzük ezt a játékot, nem is kell több, mint néhány ember, hogy mindkét oldalon játszhassunk.

Egy labda, néhány zászló, és kész. Valószínűleg a legjobb, ha távol tartjuk a kutyát az akciótól, így senki nem botlik meg rajta. Még akkor is, ha az időjárás esős, a műfű tökéletes játékfelület a futball számára. Mindig megfelelő, soha nem csúszós. Soha nem lesznek sárosak a játékosok és a szurkolók a pálya szélén.

Van valakinek a családjában őszi születésnapja?

Úgy hangzik, mint egy tökéletes ok arra, hogy egy hátsó udvari foci születésnapi partit rendezzen. Ha a szülinapos az egyik kisebb gyerek, át lehet alakítani a hátsó udvart „edzőtáborrá”. Talán még beszerezhet egy játékost a helyi középiskolából, hogy jöjjön, és adjon néhány edzői tippet. Mindez pedig kiválóan megvalósítható a műfű felületén.

Bármilyen őszi tevékenység kiváló ürügy arra, hogy ősszel is élvezzük a műfüvet. Nos, a télig, ami azt illeti, amíg az időjárás nem hűl le túlságosan. (A műpázsit bírni fogja, de az emberek lehet, hogy nem.) Attól, hogy megváltozott a szezon, még nem kell lemondani a háztáji grillezésről a család, a szomszédok vagy a barátok számára.

Rendezzen egy udvari partit és nézzen filmet. Vagy szervezzen családi tábort a hátsó udvaron a csillagok alatt. A műfű puha párnát képez a kényelmes hálózsákok számára. És ha esni kezd az eső, gyorsan áthelyezheti a kempingjét a beltérbe.