Tesco munka: karrierlehetőségek a nagyvállalatnál

A Tescoban a legkisebb is számít, a vásárlótól a dolgozóig. A vállalat nem csak remek árukat kínál, hanem megannyi munkalehetőséget is országszerte. A Tesco munka szempontjából kiváló ugródeszka, részmunka vagy teljes állás. Ha kicsiben kezded, nagyra juthatsz. Milyen karrier lehetőségeket ajánl országszerte a nagyvállalat?

Három nagy csoportra osztható a Tesco-s munkák. Áruházi, irodai vagy raktári munkákra lehet jelentkezni. Az áruházi munkák csoportjában megfigyelhető a sokszínűség, széles kínálatból választhat az érdeklődő. A egyetemisták számára is jó döntés lehet, hiszen a teljes állások mellett vannak 6 órás állásajánlataik is. Az ország különböző részein hirdet meg a Tesco munka opciókat: áruházba keresnek árufeltöltőt, friss pékáru pultost, online asszisztenst és műszakvezetőket. Számítani kell rá, hogy ezek a munkák általánosan közepes fizikai munkák és némi betanítást igényelnek.

A Tesco irodai álláshirdetései többnyire Budaörsön kínál lehetőségeket, asszisztensi állások. A munkák többsége nyelvi tudást igényelnek: angol, cseh és szlovák nyelvtudással keresnek embereket, de találhatóak olyan munkák is, amelyekhez a középfokú végzettség elegendő. A raktári munkák már nagyobb teherbírást igényelnek, kevésbé rugalmas beosztásokkal. Fontos a csapatmunka, mert nem könnyű, hanem nehéz fizikai munkáról van szó. Bizonyos állásoknál délutáni és esti műszakok is vannak, illetve szükséges a targoncavezetői engedély is. A Tesco a munka során különböző juttatásokat is biztosít az ott dolgozók részére. Kafetéria, 10 %-os kedvezmény a vásárlásokra, ingyen parkolási lehetőségek, illetve az utazási költség támogatása.